La Zona Nord de Nou Barris inaugura la seva residència de gent gran i centre de dia

El nou equipament, construit per la Generalitat a Vallbona, compta amb 122 places

La gent gran de Vallbona van veure ahir complert un dels seus somnis: una residència per a la gent de la tercera edat al seu barri. Amb la presència del president de la Generalitat, Jordi Pujol, la consellera de Benestar Social i Família, Irene Rigau, i la cinquena tinent d’alcalde, Núria Carreras, els veïns van inaugurar aquest nou equipament per a la gent gran. L’equipament forma part de les 10 noves residències que l’administració catalana construirà a Barcelona durant aquesta legislatura, dins el pla de creació de 7000 noves places públiques per a gent gran a Catalunya. Amb aquestes actuacions, la Generalitat preveu que Catalunya se situarà al mateix nivell que la mitjana dels països de la Unió Europea. Irene Rigau, consellera de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, va ressaltar amb les noves places construïdes, s’ha reduït la llista d’espera a quatre mesos. Per la seva banda, Núria Carrera,cinquena tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, va manifestar la intenció del Consistori de continuar col.laborant amb la Generalitat en la creació de noves places de residència. Per això han “ofert ja nou nous solars” per construir.
El nou equipament de Vallbona, on s’han invertit prop de 4 milions d’euros, consta de 90 places de residència i 32 pel centre de dia. En un futur, Nou Barris comptarà amb 2 centres més destinats a l’atenció a la gent gran. El primer al barri de Porta, una nova residència i centre de dia que estarà enllestida el segon trimestre de 2004, i tindrà capacitat per a 120 usuaris. L’altre equipament disposa de 32 places, i està situat al carrer de Casanovas, a Prosperitat.

A la imatge, gent gran descansa al pati de la nova residència de Vallbona

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies