Inauguració del Passeig Valldaura, el carrer Marne i dels nous habitatges de Karl Marx

Chenoa va tancar l’acte amb un concert gratuït davant d’un gran nombre de seguidors

Durant tot el matí d’ahir va tenir lloc la festa de celebració de la remodelació del Passeig Valldaura i el carrer Marne. Des de l’avinguda Rio de Janeiro a la plaça Karl Marx, el Passeig Valldaura compta ja amb gairebé 2 km de bulevard, amb voreres amples, carril bici, arbres, nou enllumenat i nou mobiliari urbà. En un total s’han remodelat 43.200 m2. Per celebrar-ho, els veïns van gaudir d’una gran festa amb jocs infantils, aperitiu… i l’actuació excepcional de Chenoa, que va aplegar un bon nombre de fans davant els nous 250 habitatges de protecció oficial que Regesa ha construït a la Plaça Karl Marx, i que tot just s’han acabat.
El carrer Marne s’ha convertit en un bulevard que connecta, amb el passeig Valldaura i amb el Parc Central de Nou Barris. Amb la nova urbanització compta amb voreres més amples, dues bandes d’aparcament en filera, una mitjana central amb palmeres També s’ha construit un aparcament subterrani entre el passeig Valldaura i el carrer Marie Curie amb 245 places que contribueix a millorar la situació de l’aparcament de vehicles a la zona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies