La Generalitat inverteix 520.148 euros de millora en habitatges socials públics de Barcelona

Les obres inclouen l’aïllament de façanes i la impermeabilització de les cobertes a Verdum i reparacions generals a Trinitat Nova

ADIGSA, empresa pública del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que gestiona el parc públic d’habitatges de la Generalitat de Catalunya, ha adjudicat la realització de les obres de millora que es realitzaran als barris de Verdum i Trinitat Nova de Barcelona.
Els treballs, que formen part del Pla director d’obres que ADIGSA està portant a terme a la gran majoria dels barris d’habitatge social de Catalunya construïts per l’Estat abans de 1985, aportaran una millora en la qualitat de vida dels veïns.
Al barri de Trinitat Nova s’ha adjudicat l’obra corresponent a la primera fase de les reparacions generals de l’edifici situat al carrer de Platja d’Aro, 19-21, per un import de 253.157,48 d’euros.
Al Verdum l’obra adjudicada ha estat la corresponent a la dotzena fase de l’aïllament de les façanes i impermeabilització de les cobertes, per un import de 266.990,78 euros, i es realitzarà al carrer de Góngora números 9, 13, 15, 17 i 19.

Els barris de Verdum i la Trinitat de Barcelona seran els beneficiaris d’una inversió del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya per a obres de millora en habitatges socials públics, que ascendeix a 520.148 euros.

A més de Barcelona, altres zones que rebran aquest tipus d’ajut, que en total
ascendirà a 3,6 milions d’euros, són el Bages, Berga, el Baix Llobregat, l’Hospitalet del Llobregat, el Vallès, Badalona, Vilanova i la Geltrú i Lleida.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies