Roquetes rep el seu bus de barri

La línia 127 connecta els carrers més alts amb els principals serveis bàsics

Roquetes és més accesible a partir d’ahir gràcies a la posada en marxa d’una nova línia de bus de barri molt reivindicada pels veïns. Aquest vehicle salva les fortes pujades del barri i el connecta amb molts serveis bàsics. La línia, la 127, circula pels carrers estrets i empinats per on els altres busos no hi poden pujar. Ara per fi els veïns troben una solució als seus interminables passeigs per arribar fins a dalt de tot del barri, des del mercat. Molts comenten com havien de pujar des de Via Júlia fins les seves cases caminant, perquè els altres busos no poden circular pels seus estrets carrers.
El seu primer dia de servei, el 127 no va recollir gaires usuaris, però s’espera que el seu ús s’incrementi un cop els veïns el coneguin. Especialment tenint en compte que el recorregut inclou els carrers més alts de Roquetes i els connecta amb dos mercats (el de Montserrat i el de Canyelles), dos ambulatoris (CAP Guineueta i CAP Garigliano), la línia verda del metro a Canyelles i la groga a Trinitat Nova.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies