Qui va ser sant Esteve?

Catalunya celebra la festivitat d’un sant del que molta gent desconeix la història

Avui se celebra el dia de Sant Esteve, un sant que no per més celebrat és més conegut. Seguint la tradició, a Sant Esteve se’l coneix com a “protomàrtir” perquè va ser el primer màrtir de la història catòlica. Segons sembla, va ser un dels homs de confiança dels apòstols, i va defensar amb vehemència a Jesús davant els jueus, fet que li va comportar ser acusat davant el Sanedrín, on falsos testimonis argumentaren que Esteve deia que Jesús anava a destruir el temple i acabar amb les lleis de Moisés. Malgrat l’intent de defensar-se, Esteve va ser conduït fora de la ciutat, onva morir apedregat. Després, els cristians van rescatar el seu cos i el van enterrar.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies