Què va passar al 2002 a Nou Barris?

Cultura

L’any Gaudí ha omplert l’agenda cultural de Barcelona amb diferents actes i celebracions. Els més petits també han volgut conèixer de prop les tècniques dels artistes catalans més universals com Gaudí, Tàpies o Miró. El Mestre Vitraller Pere Cánoves, un dels restauradors de l’obra d’Antoni Gaudí més coneguts, ens va explicar els secrets dels vitralls.
El Circ Flic Flac ha dedicat l’obra d’enguany a l’arquitecte català; trencadissos, vitralls, fins i tot la Sagrada Familia va ser aixecada pels joves en l’obra “Construim Gaudí”.

La Biblioteca de Nou Barris s’ha omplert de passallos, malabaristes, i altra gent del circ. Aquesta activitat està directament relacionada amb la nova especialització que té, des d’abril, en el món del circ.
I si parlem de circ a Nou Barris, el primer que ens ve al cap és l’Ateneu Popular que hores d’ara ens presenta l’espectacle “Ulls Clucs”, a la 7ena edició del seu Circ d’Hivern. Un retorn a les tradicionals carpes de circ en familia, on no podia faltar el toc d’humor.

I fent us del sentit de l’humor, Sergi Mas va inaugurar les Festes Majors de Nou Barris. La Seu del Districte va acollir un mercat medieval ple de picaresca i bojeria.
Per la nit, el pati de la Seu, va aplegar a les veus més pures del flamenc com la de El Chocolate i Marina Heredia. Els bailes de la sevillana Hiniesta Cortés i el jove Farruquito van encisar als assistents del tercer Festival Flamenco de Nou Barris.
La veu de Soledad de Presuntos implicados va endolçar la fi de les festes Majors.

En el marc de les festes, es van lliurar els III Premis Nou Barris que volen destacar la tasca desinteressada d’entitats, associacions i ciutadans. Aquest any, els guardons han estat otorgats a l’AVV de Porta, al Ciutat Nord, l’entitat cultural Tangent-suggestió i a l’associació en defensa de l’immigrant Nou Barris Acull.

A les populars Festes de Primavera de les Cases Regionals, las Cruces de mayo, el Dia d’Andalusia, i San Froilán, que apleguen a un bon nombre d’emigrants, s’han sumat enguany les setmanes orientals i africanes de Can Basté i les Basses. Sense oblidar-nos de la Mercé (que per primer cop inclou actes a Nou Barris) i l’Aplec de les Roquetes que reuneix sardanistes i cobles de la Catalunya Nord i Sud.

El multidisplinari Festival de dansa de la Zona Nord de Nou Barris va renuir tots els estils: el flamenc, danses orientals, ballet clàssic i modern, a la seva novena edició.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies