Què va passar al 2002 a Nou Barris?

Esports

L’any esportiu a Nou Barris va comptar amb els millors atletes espanyols per disputar el vuitè Trofeu Rosend Cals, que al 2002 va coincidir amb el Campionat de Catalunya de marxa per clubs. L’encarregat de lliurar les copes va ser el mateix Rosend Cals, l’introductor de la marxa atlètica femenina a Catalunya.

D’altra banda, la pista del club Monsant, al Turó de la Peira, també ha reunit durant tot el passat any nens, pares i veïns afeccionats al futbol, que esperen disposar de millors instal·lacions que les que tenen durant aquest 2003, que tot just ha començat.

Un altre escenari esportiu del 2002 ha estat la plaça Virrei Amat, que es va omplir de joves basquetmaníacs: El SESE va col·laborar així amb la campanya ‘Encistella i mulla’t per l’esclerosi múltiple’.
I abans d’acomiadar l’any, l’Escola Esportiva Guineueta convidava jugadors de més de 12 equips de futbol base, per celebrar un dels trofeigs més importants de Nadal: El Memorial Urruti, que a la seva segona edició va aplegar més de 250 jugadors d’equips com el Barça, l’Espanyol, el Júpiter i la Damm, entre d’altres, en un campionat de futbol 7. Aprofitant el torneig, es va presentar el llibre ‘Urruti, de La Concha al Cielo’, un recull de les millors anècdotes de l’exjugador que mostren el seu perfil més humà.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies