Gran festa per celebrar la modernització del mercat de la Trinitat

L’equipament ha renovat integrament les seves instal·lacions

Trinitat Nova va celebrar amb una gran festa l’acabament de les obres de modernització del seu mercat. El recinte municipal ha fet un canvi radical tant pel que fa a l’edifici com a la seva oferta comercial. S’han reformat totes les parades, elimant-ne algunes, i s’ha incorporat un autoservei.
La modernització del mercat de la Trinitat ha costat 500.000 euros, la meitat dels quals els ha aportat l’Ajuntament. Amb les reformes, s’han renovat 16 establiments del mercat amb una oferta de productes frescos adaptada a les demandes ciutadanes. Clients i comerciants estan molt satisfets de la renovació integral que s’ha fet al mercat i que inclou una nova il·luminació interior i climatització. Segons els usuaris, l’equipament, construït fa més de vint anys, era massa antic i calia modernitzar-lo, ja que moltes parades estaven tancades i l’oferta era escassa. El mercat ha ampliat també el seu horari comercial, obrint a les tardes.
La idea de l’Institut Municipal de Mercats és transformar els mercats de Barcelona en centres cívics comercials, oferint activitats lúdiques, qualitat i servei a les tardes. Els Mercats de la Trinitat i de Ciutat Meridiana són, a Nou Barris, 2 dels establiments municipals que han participat d’aquesta modernització.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies