Can Peguera recupera la plaça de Sant Francesc Xavier

Els veïns van celebrar la remodelació d’una zona molt estimada al barri

L’Ajuntament va inaugurar ahir la recuperació d’una plaça del barri de Can Peguera, que forma part de l’entorn de la parròquia de Sant Francesc Xavier. La reforma ha consistit en una renovació total de la plaça, amb la pavimentació dels entorns i els carrers Cornudella i Ribelles, entre Cabanelles i Capsec, per recuperar més espai. S’hi han plantat nous arbres, i s’ha adequat una zona verda, un espai de jocs adreçats als infants i un espai d’estada, amb més bancs i una font.
Amb aquesta actuació, la plaça de Sant Francesc Xavier, situada a les cases barates de Nou Barris, s’ha ampliat en un 25%, gràcies a l’eliminació de l’aparcament que hi havia al seu voltant. La superfície total de la urbanització ha estat de 3.580 metres quadrats.
La reforma ha estat a càrrec de l’empresa municipal Pronoba, amb una inversió de prop de 540.000 euros. La remodelació de la plaça era una vella reivindicació de l’Associació de Veïns de Can Peguera, que ja constava al Pla d’Actuació Municipal del Districte fa 4 anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies