Nova concentració a Nou Barris contra la Guerra

Els actes es mantindran almenys fins la propera consulta popular

Els veïns de Nou Barris van tornar a concentrar-se per la pau ahir al vespre, a l’entrada de la seu del Districte. Des de dijous passat, moltes persones s’han anat reunint cada tarda, els dies laborables, al mateix punt per fer un crit ferm i rotund contra la guerra. Tot i que el nombre de concentrats va ser menor que el primer dia, els manifestants continuen comentant cada tarda les darreres informacions que arriben sobre el conflicte bèl·lic.
Ahir es van encendre les primeres espelmes com a senyal de dol per les víctimes civils i les baixes que ja s’ha cobrat la guerra. Els manifestants se senten cada cop més impotents davant les accions militars que no només afecten als objectius estratègics de l’Iraq.
Durant tota aquesta setmana, els veïns continuaran manifestant-se per tal de mantenir el seu esperit contrari a qualsevol tipus d’enfrontament armat. L’objectiu és mantenir una postura ferma fins dimecres, quan se celebri el referendum en favor de la pau a nivell estatal.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies