Centenars de veïns criden contra la guerra davant la seu del PP a Nou Barris

La manifestació es va desenvolupar de forma pacífica tot i la gran movilització policial

Nou Barris va viure ahir una jornada de mobilitzacions contra la guerra de l’Iraq que va aplegar al llarg del dia a centenars de persones. L’aturada general anunciada per les dotze del matí va reunir molts veïns i veïnes davant la Seu de Districte, on es va guardar un minut de silenci per les víctimes dels bombardeigs.
Però els principals actes estaven organitzats pel vespre. Després d’una concentració a la Plaça del Districte, on es va formar el símbol de la pau amb espelmes (com es pot veure a la imatge 1), unes 400 persones es van manifestar pel Passeig Valldaura cridant consignes contra la guerra i el govern d’Aznar. La marxa tenia com a destí la seu del Partit Popular a Nou Barris, a la Prolongació de Fabra i Puig. Allà, davant un impresionant dispositiu policial, format per 10 furgons en total (5 vehicles davant la seu i altres 5 que van baixar pel carrer Marie Curie, al costat del la seu popular), els manifestants van continuar cridant pacíficament contra la guerra i reivindicant la dimissió del president Aznar (fotos 2 i 3). No es va enregistrar cap mena d’incident i un quart d’hora després, els participants de la protesta es van dirigir a la Plaça Llucmajor, on van tallar el trànsit durant 15 minuts.
La jornada va acabar amb una gran cassolada a la Marquesina de la Via Júlia a les 22 h (a la imatge 4 una instantània de la concentració). Unes 200 persones van portar els aparells més insospitats per tal de fer soroll: bidons, pales, tambors i cubells. La convocatòria va tenir tant èxit que va durar prop de mitja hora, enlloc dels 15 minuts previstos. A més, es va decidir tornar a repetir la cassolada avui dijous, a la mateixa hora i lloc.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies