Celebracions del 75é aniversari de la Parròquia de Santa Engràcia

L’aniversari comença amb les activitats esportives de la Setmana Jove

Del 5 d’abril al 18 de maig, la Parròquia de Santa Engràcia (plaça Santa Engràcia, a Prosperitat) celebra el seu 75é aniversari. La història de la Parròquia de Santa Engràcia va estretament unida a la del barri de Prosperitat. La parròquia ha donat vida al barri i el barri ha donat vida a la parròquia. Es va construir al 1925, i durant la guerra civil va servir de magatzem de carbó i escola per als nens del barri, fins i tot es va voler construir un cinema. Més tard es va concertir en un espai d’activitats extraparroquials per als joves, com ara teatre i ping-pong. Tot això va anar evolucionant i creant espai per als veïns: xerrades, exposicions, una escola, una coral… Sempre ha estat oberta al barri. Però també ha acollit actes més revolucionaris com ara assemblees i tancades de treballadors als anys setanta o fa poc, la tancada dels immigrants sense papers durant les lluites per la seva legalització. Per celebrar aquest aniversari, es portarà a terme un ampli programa d’activitats que comença aquest dissabte i diumenge amb l’inici de la Setmana Jove, tot un seguit d’activitats esportives al CEIP Santiago Rusiñol organitzades per la JOC-Nou Barris. La Setmana Jove s’organitza amb la voluntat de relacionar els diferents grups i persones dels barris, per això aquest any es faran dues competicions, futbol i bàsquet, on la finalitat no es guanyar sinó passar-s’ho bé amb esportivitat i civisme.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies