Flic Flac Circ ens convida a viatjar amb Marco Polo

500 escolars participen en un espectacle coordinat per l’escola de Circ Rogelio Rivel amb la col·laboració de l’IMEB

L’escola de circ Rogelio Rivel i l’Institut Municipal d’Educació han tornat a col·laborar per tal d’apropar el circ als escolars barcelonins. Gràcies al programa ‘Flic-Flac Circ 2003’, 500 alumnes de 13 centres escolars diferents han participat en la creació de l’espectacle ‘Marco Polo i la Ruta de la Seda’. Aquesta és la cinquena edició d’una activitat que persegueix el treball conjunt i l’aprenentatge mitjançant les disciplines circenses, alhora que apropa la fantasia i màgia del circ als nens i nenes.
Flic Flac Circ ens convida enguany a conèixer els viatges més exòtics de Marco Polo. Al llarg del curs escolar, els alumnes han après acrobàcies i equilibris, que simulen diferents cultures i paisatges com els de Venècia, Àsia i l’Orient. Un número de circ on intervé tota la classe i que es complementa amb la resta de centres que participen.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies