Prosperitat s’endinsa en un oasi de música

Els veïns tenen avui tot tipus d’ofertes musicals per triar

Amb la Festa Major de Prosperitat el barri s’omple de concerts i música. D’una banda, La Plaça Harry Walker acull aquesta nit, a partir de les 23h., una nova edició del ja tradicional festival musical “Prospeoasis”, amb tot un cartell de grups coneguts barrejats amb altres de més populars. I com a fi de festa, tindrà lloc l’ ‘Electroasis’, amb els DJ Javidiajusta, Antonn, KL Socis i Dancers.
També dins el marc de la festa, el Casal de Barri acollirà un concert del famós grup d’ska ‘Los Discípulos de Otilia’ (a la foto).

Els veïns del Turó de la Peira-Vilapicina tenen una altra opció musical: el ‘Festival Propostes’ amb Col.lectiu Metal Age, Rabia positiva, El Oso Yonki, i Intolerance, a partir de les 22h, a l’auditori Les Basses.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies