Sorteig de les primeres 60 vivendes del nou barri de Trinitat Nova

La primera fase de la remodelació es complementa amb els 189 habitatges del c/Aiguablava, actualment en construcció.

Aquest matí s’han sortejat les primeres vivendes del pla de remodelació de Trinitat Nova. Es tracta de la primera promoció de 60 habitatges al carrer Xafarines que reallotja als veïns de vivendes afectades d’al·luminosi, i que també inclou 6 locals comercials, i 60 places d’aparcament. Aquesta primera fase de la remodelació del barri es complementa amb els 189 habitatges situats al carrer Aiguablava que actualment estan en construcció.
En Juan Pérez ha tingut sort. Ha estat el primer veí en conèixer quin serà el seu futur pis, al nou barri de Trinitat Nova. En Juan no ha dubtat en anar a veure de seguida el seu pis, tot i que ha hagut de pujar les escales amb crosses. Ell mateix ens explica que aviat farà els 86 anys i ara estrenarà el nou pis. “He viscut al pis antic des del 59.- recorda Juan.- Espero venir-me aviat a viure aqui”. El seu fill, José Pérez, ens explica que el seu pare pràcticament l’ha obligat a dur-se un metro per pendre les mesures del nou pis. “El meu pare pensava que el nou pis seria potser molt petit, per això volia agafar les mides.- comenta José divertit.- però quan l’hem vist ens ha semblat fantàstic. Em sembla que hauré de llençar el metro”.
La primera promoció de 60 habitatges han estat construïts per l’institut català del sòl amb un pressupost de 4,62 milions d’euros. Els veïns amb vivendes afectades d’aluminosi, a banda de deduccions de fins al 50% del preu de venda del nou habitatge, rebran una contraprestació de més de 7.000 euros pel pis antic.
La remodelació total del barri de Trinitat Nova comporta l’enderroc i la substitució de prop de 900 habitatges amb greus deficiències estructurals i s’emmarca dins el Pla Comunitari de Trinitat Nova.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies