Pernils i coques de qualitat a la Fira Alimentària de Nou Barris

La vuitena edició de la mostra reuneix els millors productes de tot l´estat

Els productes alimentaris d´alta qualitat tornen a exposar-se a la Marquesina de la Via Júlia, amb motiu de la VIII Fira Alimentària de Nou Barris. Durant uns dies serà possible tastar i comprar una variada gamma d´embotits, formatges i productes amb denominació d’origen o qualitat contrastada i provinents de tot l’estat espanyol.

Enguany, la mostra ocuparà la Marquesina de la Via Júlia des del 18 fins al 23 de juny, amb diferents estands on es podran trobar també productes gallecs i de Castella i Lleó, coques i pa artesà, entre d’altres. Així, els firaires conviden els veïns a tastar la ´cecina´ de vedella, els formatges curats d´ovella, el xoriço picant o el vi d´El Bierzo, sense sortir de Nou Barris.

La Fira Alimentària està organitzada pel Districte de Nou Barris i la Federació d’Associacions de Comerciants de Nou Barris.

Del 18 al 22 juny
VIII Fira Alimentària de Nou Barris
Marquesina de la Via Júlia (entre els carrers Batllori i Joaquim Valls)
Horari: de 10 a 22 h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies