La tercera generació d’artistes de l’Escola de Circ Rogelio Rivel s’acomiada amb un espectacle

Els alumnes de segon presenten avui i demà el seu show de fi de curs

‘En un món on no hi ha llit per qualsevol, una trup de viatgers s’instal·larà al costat de l’Ateneu fent seva la carpa de l’Escola de circ Rogelio Rivel. Hem sabut que alts càrrecs estan intentant posar mà en aquest assumpte però encara no s’ha trobat cap governador capaç de posar límit a aquest espectacle’…..d’aquesta manera l’escola de circ convida als espectadors a veure els progressos dels seus alumnes en un espectacle dinàmic i variat.

Després de dos anys, una altra promoció d’alumnes de l’escola de circ Rogelio Rivel ha acabat la seva formació. Ara és hora de demostrar al públic tot el que han après, mitjançant un espectacle creat per ells mateixos, per celebrar el seu final de curs. Teatre, dansa, malabars, trapezi,… Totes les tècniques i arts del nou circ englobades en un espectacle que ja es va estrenar ahir a la nit. Per aquells que s’ho van perdre, tenen una altra oportunitat aquesta nit a les 22.30 a la carpa de l’escola, al costat de l’Ateneu Popular de Nou Barris.

Espectacle de fi de curs dels alumnes de l’Escola de Circ Rogelio Rivel
Hora: 22.30 h.
Carpa de circ
Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat, s/n
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies