Coca, cava i diversió al centre cívic Torre Llobeta

La masia s’avança a les celebracions de la revetlla de Sant Joan

Com cada any, la festa de Sant Joan constitueix una nit màgica on el foc, la música i la diversió són els protagonistes. A Nou Barris comptem també amb activitats que s’avancen a aquesta celebració, així com diverses casetes de venda de petards.
El centre cívic Torre Llobeta prepara amb motiu de la presentació del número 30 de la revista “La Veu de Torre Llobeta” una revetlla amb coca, cava i diversió. La festa serà aquesta tarda a partir de les 18h a la masia de Torre Llobeta (C/ Santa Fe, 2, bis).
I per a tots aquells que no puguin esperar a la revetlla del 23 de juny per participar amb el foc de Sant Joan, això sí, sempre amb precaució, ja es troben obertes les diferents casetes de venda de pirotècnia al Districte de Nou Barris:

– C/ Aiguablava, 2
– Pg. Andreu Nin, 2
– C/ Artesania, 29
– Via Favència, 45
– Via Favència, 339
– Rda. Guineueta Vella, 61
– Via Júlia, 90
– Av. Rasos de Peguera, 1
– Av. Rio de Janeiro, 2
– Av. Rio de Janeiro, 94
– Pl. Virrei Amat, 2

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies