El viaje de Chihiro…al Turó de la Peira

Cinema familiar a la fresca amb crispetes per tothom

Amb l’arribada de l’estiu, comença el cicle “Cinema a la fresca”, i aprofitant la celebració de la festa major del Turó de la Peira-Vilapicina, els nens i grans poden gaudir aquesta nit del passi de la pel·lícula japonesa “El viaje de Chihiro”.
Chihiro és una nena mimada i tossuda de deu anys, que amb la seva família es trasllada amb cotxe cap a la seva nova residència. Però durant el trajecte, s’equivoquen de camí i van a parar a un estrany llogaret, aïllat al camp, que sembla abandonat. Chihiro se sent recelosa i espantada en aquest indret, però els seus pares cansats decideixen explorar el paratge.
D’aquesta manera comença aquest fantàstic film que ens introduirà dins un món màgic. “El viaje de Chihiro” conta les aventures de la seva jove protagonista en aquest univers disbaratat, habitat per extravagants criatures.
Una aventura incomparable mereixedora de L’Ós d’Or ex aequo de la Berlinale.

Direcció i guió: Hayao Miyazaki.
Pais: Japó.
Any: 2001.
Duració: 122 min.
Gènere: Animació.
Producció: Toshio Suzuki.
Música: Joe Hisaishi.
Montatge: Takeshi Seyama.
Diseny de producció: Norobu Yoshida.
Direcció artística: Youji Takeshige.

Projecció ‘El viaje de Chihiro’
Pl. Can Basté
22 hores

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies