Què penses de la immigració?

Nou Barris Acull organitza una xerrada sobre les similituds i les diferències entre els immigrants dels 60 i els d’ara

L’associació en defensa de l’immigrant, Nou Barris Acull, convida aquesta tarda a participar en una xerrada sobre els nous veïns, al Local Cosa Nostra. L’activitat inclou la projecció del video ‘Històries de Gent’ realitzat per Projectart- Nou Barris TV ara fa tres anys, i que parla sobre els veïns que van construir Roquetes fa 40 anys.
Aquest projecte prenia com a eix central la memòria dels avis de Roquetes, un barri del districte de Nou Barris que va créixer als anys 60 amb la immigració que va arribar des de diversos punts d’Espanya. El vídeo es va realitzar a partir dels testimonis d’avis que explicaven a càmera diverses etapes de la seva vida: la infantesa, la guerra i la postguerra, la immigració i la construcció del barri: les cases, el clavegueram, etc.
“Històries de Gent” va ser reconegut amb el Premi FAD 2000 i el Premi de Benestar Social als mitjans de comunicació en l’apartat de televisió 2000.

Després de la projecció del documental es parlarà de les similituds i les diferències entre els immigrants de llavors i els d’ara.

Què aporten els nous veïns?
És cert tot el que es diu d’ells? Tú què n’opines?

Local Cosa Nostra
c/Beret, 74
19:30 hores
Organitza: Nou Barris Acull

Notícia publicada per Nou Barris Televisió