‘Mi gran boda griega’, cinema a la fresca a Porta-Sóller

Una comèdia romàntica per a combatre la calor amb humor

Continua la programació del Circuit de Nit a Nou Barris, avui amb la projecció de la pel·lícula americana ‘Mi gran boda griega’, al centre Porta-Sóller. La sessió comença a partir de les 22:30 h, i l’argument del film gira entron una noia grega, Toula, que té assumida la seva trista existència dins una societat patriarcal i masclista: “Les greges decents només poden fer tres coses a la vida: casar-se amb homes grecs, portar fills grecs al món i fer menjar per a tots fins el dia de la seva mort”.

Sinopsi:
Tots els membres de la familia Portokalos estan preocupats per la Toula (Nia Vardalos). Als seus trenta anys continua soltera, treballa al Dancing Zorba’s, el restaurant grec dels seus pares, Gus (Michael Constantine) i Maria (Lainie Kazan), i fa pudor de pa d’all.

Els seus dies són monòtons i avorrits, com el seu cabell, la seva roba i la seva actitud. Escolta en silenci les queixes dels seus parents sobre la seva trista situació. El seu pare vol enviar-la a Grècia a trobar marit, però ella rebutja l’oferta.
Però és que Toula vol alguna cosa més. I quan ja començava a pensar que tant de bo fos més atrevida o més guapa, els seus ulls es fixen en un desconegut, un home alt i maco que arriba al restaurant.

En aquell moment la protagonista decideix fer un canvi radical a base de classes d’informàtica i un canvi físic, i comença a treballar a l’agència de viatges de la seva tieta. Aquesta nova feina li permetrà conèixer l’actractiu jove del restaurant, Ian Miller (John Corbett), un estranger que és guanya la vida com a professor d’institut . A partir d’aquí el repte serà aconseguir que la seva disbaratada familia aprovi la seva boda amb un noi que no és grec.

Mi gran boda griega
(My Big Fat Greek Wedding)

Direcció: Joel Zwick
Intèrprets: Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan, Michael Constantine, Andrea Martin.
Guió: Nia Vardalos
Gènere: Comèdia romàntica
Any: 2002
Durada: 96 minuts
Nacionalitat: USA

Notícia publicada per Nou Barris Televisió