Tancament dels accessos de la ronda de Dalt per les obres de semicobertura

Els treballs afecten l’entrada i la sortida de Canyelles-Guineueta

Les obres de semicobertura de la ronda de Dalt a l’alçada de la sortida Canyelles-Guineueta (3) obliguen durant els propers mesos a tancar el accessos al cinturó en aquest tram. Segons informen fonts municipals, del 19 de juliol al 29 d’agost es reduirà un carril de circulació, i quedaran 2 carrils per a cada sentit en el tronc central i un únic carril en ambdós laterals. D’altra banda, a partir d’avui i fins al 24 de setembre quedaran tancats els accessos d’entrada i sortida de la ronda a Canyelles-Guineueta.
Des de l’Ajuntament es recomana als conductors que utilitzin i la Meridiana i la Gran Via com a vies alternatives per a accedir a Barcelona.

Les obres de semicobertura de la ronda de Dalt al seu pas per Canyelles i Guineueta van començar durant l’estiu passat i consisteixen en la col·locació de voladissos laterals per reduir el soroll dels cotxes. També s’instal.laran unes pantalles acústiques absorbents i es pavimentarà el tronc amb aglomerat fonoabsorbent.
La semicobertura permetrà enllaçar els dos trams que en el seu moment van ser coberts. L’actuació millorarà la connexió de vianants i ciclistes mitjançant dues passarel.les, i recuperarà espais públics per als veïns dels barris de Canyelles i la Guineueta.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió