Vallbona acomiada la seva Festa Major

Un torneig de futbol, karaoke i una paellada popular són algunes de les activitats de la jornada

Durant tres dies, Vallbona ha celebrat la seva Festa Major, una data molt especial per al miler de persones que viuen i que visiten el barri aquests dies. Des de divendres, els veïns han gaudit pràcticament de 48 hores seguides de festa i diversió.
Ahir la jornada es va centrar al voltant del camp de futbol, on es va preparar un taller de henna i l’actuació del grup africà ‘Guinaua’. L’entitat ‘Nou Barris Acull’ va col·laborar amb un paradeta de te i fruïts del Marroc. Mentre, la gent gran va participar a un berenar popular a l’escola Ciutat Comtal, amenitzat per un grup d’havaneres.
Segons la presidenta de l’associació de veïns, Zaida Palet, enguany la participació ha estat superior a la d’altres anys. La Carmen Jiménez, veïna de Vallbona, diu que són dies especials ‘perquè ens reunim tots els veïns’ i hi ha més activitat del que és habitual al barri. La Celi Morillo, una altra veïna, opina que cal més participació i més unió encara per organitzar la festa. La Lluïsa pensa que un altre any hauria d’haver més activitats infantils, ‘com fan aquí, al costat, a Montcada Bifurcació, que també és petit’.
La Festa Major de Vallbona també inclou tradicions de fa 37 anys, com és l’elecció de l’hereu i la pubilla del barri, que es van proclamar divendres. A més, avui tothom està convidat a la festa de bateig d’una nova habitant del barri, ‘la neta de la Modesta’, veïna molt estimada a Vallbona. Aquest naixement contribuirà al creixement poblacional d’una de les zones més aïllades i amb més macances del districte.

Avui diumenge, les activitats continuen a partir de les 3 de la matinada:

Diumenge 20 de juliol:
3 h: tornada a la infantesa (jocs)
5.30 h: despertar sonor
8 h: torneig de petanca. Pl. 1 de maig, part posterior
12 h: partit de futbol solteres contra casades. Camp de futbol
14.30 h: paellada i sangria popular. Pl. 1 de maig
15 h: concurs de postres. Pl. 1 de maig
16 h: II Torneig de Futbol. Camp de futbol
16 h: activitats infantils, karts, futbolí gegant i elastic americà. Esplanada Los Cristales
17 h: cafetada i bingo popular. Pl. 1 de maig
21 h: karaoke i disco mobil. Pl. 1 de maig
22.30 h: lliurament de trofeus ping pong i dominó
00. 00h: Focs artificials

Notícia publicada per Nou Barris Televisió