Pronoba treu a concurs les obres de reforma del Casal Ton i Guida

Roquetes aconsegueix la remodelació de la històrica escola de Nou Barris

L’empresa municipal Pro Nou Barris ha anunciat a un dels diaris catalans el concurs obert per a adjudicar les obres de remodelació de l’emblemàtic Casal Ton i Guida. Es tracta d’un dels espais més estimats pels veïns de Roquetes, antiga escola de Nou Barris i centre de treball de moltes entitats del barri: els ecologistes de Grodema, el Comitè de Solidaritat amb Nicaragua i Centreamèrica de Nou Barris, la Xarxa d’Intercanvi de coneixements o el Casal de joves, entre d’altres. Ja fa temps que els usuaris d’aquest espai, al carrer Romaní, reclamaven l’acondicionament de l’escola i la seva permanència al barri. Moltes reunions del Pla Comunitari de Roquetes, iniciat al març passat, tenen lloc al Ton i Guida, tot i les macances de l’edifici.

La reforma del Ton i Guida surt amb un pressupost màxim d’obres de 937.285, 14 euros, i Pronoba marca nou mesos i mig com a termini màxim d’execució. L’obertura de pliques es farà el proper 9 de setembre a Pronoba.

A la imatge, el cartell ‘Ton i Guida, aquí hi ha vida’, l’eslògan creat per les entitats del barri per difondre les seves activitats durant una festa a Roquetes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!