Marina Subirats és escollida candidata a la presidència del Consell de Districte de Nou Barris

Alberto Fernández Díaz (PP), Joan Puigdollers (CiU) i Jaume Oliveras (ERC), nous regidors adscrits

Nou Barris ja coneix la candidata a la presidència del seu consell de districte. Ahir al vespre es van presentar, durant una sessió extraordinària, els nous consellers d’aquesta legislatura i es va aprovar la candidatura de Marina Subirats per a dirigir els plens del districte, per 9 vots contra 5. Els 3 consellers del PP han votat en blanc i els dos de CiU s’han abstingut.
El Ple també ha servit per presentar el nou regidor de Nou Barris, José Ignacio Cuervo, que succeeix en el càrrec a Manuel Pérez. A més, el públic assistent ha pogut conèixer algunes cares noves al districte, com el regidor adscrit del PP, Alberto Fernández Díaz, o el de CiU, Joan Puigdollers, que va arribar tard per la coincidència amb un altre ple a Sant Andreu. Per part d’ERC, el regidor és Jaume Oliveras.
El nou regidor de Nou Barris, José Ignacio Cuervo, ha defensat la candidatura de Marina Subirats pel seu talant dialogant i progressista, necessari per continuar impulsant la participació ciutadana. Precisament Cuervo va apel.lar a un debat de qualitat amb propostes concretes, lluny de confrontació política als plenaris.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies