Música amb missatge compromès amb els problemes socials

El grup Malaya porta el seu mestissatge musical al C.C. Can Basté

Can Basté acull aquesta nit el concert d’un grup ben especial: Malaya (que en llengua Tzoltzil significa ‘el destino dirá…’), una iniciativia de Juli Centeno y Los Frijoles, sorgida després d’un viatge solidari de Centeno en bicicleta des de Mèxic a Costa Rica. Vuit mesos de viatge i treball com a observador internacional a les comunitats indígenes zapatistes a Chiapas (entre d’altres actes solidaris) que van donar com a fruït, una sèrie de cançons compromeses que difonen diversos projectes socials, mentre barregen estils i influències com ara el reggae, la rumba, els ritmes llatins… Les lletres ens parlen de les lluites socials per la unió dels pobles i les persones, animant a continuar per aquest camí. Totes aquestes cançons es poden escoltar ja en un CD que el mateix grup ha produït i enregistrat, algunes de les cinc cançons, gràcies a músics del carrer dels països per on va passar Centeno.
Malaya també ha col.laborat en un CD solidari, “La Colifata” a favor del programa argentí de ràdio del mateix nom on es dóna suport als malalts d’un hospital mental. En aquest CD hi participen grups dels carrers de Barcelona i també artistes consagrats com Manu Chao.

Concert Malaya
Centre Cívic Can Basté
Pg Fabra i Puig, 274
22.30 h.
Gratuït

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies