L’estiu porta les obres de construcció d’un gran pàrquing a Canyelles

L’empresa municipal Pro Nou Barris promou un aparcament de 472 places al carrer de Miguel Hernández

Aprofitant l’estiu, han començat les obres d’un futur pàrquing públic al barri de Canyelles. El nou aparcament tindrà una capacitat de 472 places distribuïdes en tres plantes, i s’adreça preferentment als veïns i veïnes residents al barri que visquin en un àrea de proximitat a l’entorn de l’aparcament. Els compradors accedeixen a un dret exclusiu d’ús de concessió administrativa per a 50 anys. Les obres estan promogudes per l’empresa municipal Pro Nou Barris i executades per Ferrovial-Agroman.

En principi la ubicació d’aquest pàrquing estava prevista al carrer de Federico García Lorca, però els estudis ho van desestimar, degut als problemes estructurals dels edificis de la zona. El carrer de Miguel Hernández, molt a prop, acollirà les noves places d’aparcament. ” És un pàrquing molt important, de 472 places. Hem preferit començar l’obra a l’estiu perquè la fase de d’excavació i el mur pantalla, que és la fase més dura de l’obra, coincideixi amb les vacances”, informa el gerent de Pro Nou Barris, Ignasi Cardelús.

El preu de les places de pàrquing ronda els 12 mil euros, que donen dret a una concessió de 50 anys. Alguns veïns el troben massa car, però tot i això, hi ha hagut llista d’espera per comprar les places, pel problema d’aparcament existent al barri.

Les obres han obligat a tallar un tram del carrer de Miguel Hernández, i habilitar un altre carrer com a doble direcció. Segons les previsions, el nou pàrquing estarà enllestit a finals de l’any vinent.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió