Obert el termini de presentació de treballs per al festival Sólo para cortos

El Casal de Joves de Prosperitat acollirà el concurs de curtmetratges de temàtica social

En els últims anys, els curtmetratges estan gaudint de força èxit. Dins aquesta corrent, que ha comportat l’aparició de molts festivals dedicats a aquest format, el Casal de Joves de Prosperitat organitza el certamen “Sólo para Cortos”, també conegut com a Festival Internacional de Curtmetratges de Temàtica Social 9 Barris – Barcelona. Amb aquest projecte, el Casal aposta pel cinema com a mitjà d’expressió cultural, a la vegada que permet apropar-se a la realitat social actual. “Sólo para Cortos” vol premiar aquells curts cinematogràfics que tractin sobre la gent, les persones, la societat, maneres de viure, de riure, de patir, de fer el tonto… tot s’hi val, mentre el més valuós siguin les persones.

Els premis seran atorgats durant la celebració del festival els dies 17 i 18 de gener, quan es projectaran i debatran els temes socials dels quals versen els curts. Abans, però, es farà un “festival itinerant”: diferents sales de Barcelona i l’àrea metropolitana acolliran les projeccions de les obres presentades al concurs.

El jurat el formaran un membre de l’organització i sis persones del món audiovisual. Aquestes persones atorgaran el Premi al millor curtmetratge (basant-se en l’originalitat de la visió de la societat) i el Premi especial del jurat (per la millor fotografia, direcció, guió…). A banda d’aquests dos premis, el públic assistent podrà votar i decidir el Premi Especial.

Les obres es poden presentar en format vídeo-VHS, DVD o CD Rom al Casal de Joves. Les bases es poden consultar a la pàgina oficial del festival: www.soloparacortos.org o a les oficines del festival (Casal de Joves de Prosperitat, Joaquim Valls, 82). El festival es realitzarà els dies 17 i 18 de gener de 2004.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies