Una torre d’habitatges per a joves s’alçarà enfront el Parc Central

La promoció s’està edificant al Passeig Urrutia i s’adjudicarà en règim de lloguer

Dins el Pla Municipal Habitatge Barcelona Jove, l’empresa pública Regesa està promovent la construcció de 102 habitatges de lloguer per a joves al Passeig Urrutia. Aquests dies, els obrers treballen en la construcció dels fonaments d’aquesta torre de vivendes, que estarà enllestida cap a finals de 2004.
La promoció està situada al costat del Parc Central de Nou Barris, i consta de planta baixa destinada a local per a joves i quinze plantes més. Els arquitectes d’aquesta actuació són Andreu Arriola i Carme Fiol, els mateixos que han dissenyat el Parc Central.
Els habitatges tindran una superfície de 40 metres quadrats, i dels 102 pisos, 3 estaran adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Els joves que accedeixin a aquesta promoció hauran de pagar una renda mensual de 145,60 euros més una quota complementària al voltant de 70 euros.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies