Un viatge de la paraula amb Rubén Martínez

El prestigiós contacontes veneçolà porta el seu art a la Biblioteca de Nou Barris

Els contacontes són una figura revifada en els últims temps. Un bon exemple n’és Rubén Martínez Santana (a la imatge) que aquesta tarda portarà petits i grans a fer un dels “viatges de la paraula”, que periòdicament organitza la Biblioteca Nou Barris.
Rubén Martínez és llicenciat en comunicació social per la Universitat Central de Veneçuela i es dedica a la narració oral des del 1984. Per la seva aportació en aquest terreny, ha esdevingut pioner del moviment de contacontes al seu país, Veneçuela, i a també a Xile. Ha actuat a festivals de l’Argentina, Xile, Colòmbia, Egipte, Espanya, Grècia i Israel, i ha rebut nombrosos premis internacionals.

Però Martínez no és només un notable contacontes, sinó que també ha plasmat la seva obra a diferents llibres, com “Magos, ranas, puertas y otros sucesos menores” (Litterae Editores 1993, Comala.con 2000), “El libro de los libros” (Isabel de los Ríos, 2000) Carruselimbo Circus Mágica (Isabel de los Ríos, 2000), “Un gato en una esquina” (Editorial Arte, 2000) i “Dragones y Telones” (Comala.com, 2000).

El seu treball també ha arribat a la televisió, a través del programa infantil, “Juana la Iguana”, que va rebre la Menció d’Honor a The Film Council Greater de Columbus, Ohio, al 1996. El món de la música i les tecnologies de la comunicació també han rebut la seva aportació.

Els viatges de la paraula: Ruben Martínez Santana (Veneçuela)
Biblioteca de Nou Barris
19 hores

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies