La gestió dels cursos, tallers i activitats culturals dels CC Torre LLobeta i Via Favència a concurs

El pressupost del contracte és de 95.665,00 i 44.560,00 euros, respectivament

L’Ajuntament ha tret a concurs la gestió de cursos, tallers i activitats culturals en el centre cívic Torre Llobeta i el centre cívic Via Favència (a la imatge). La durada dels contractes és de setembre de 2003 al juliol de 2004. El pressupost és de 95.665,00 euros, per al centre cívic Torre Llobeta, i de 44.560,00 euros per al centre cívic de Via Favència.

Els dos anuncis van publicar-se al diari oficial BOP el passat dia 9 d’agost. Les proposicions es podran presentar, fins el proper dilluns, a l’oficina del Registre General del Districte de Nou Barris situada a Doctor Pi i Molist, 133. També podran presentar-se a qualsevol altra oficina de l’esmentat Registre. Les condicions del concurs es poden consultar a internet a les següents adreçes:

Per a la Gestió de Cursos, Tallers i Activitats Culturals del CC Torre Llobeta:
http://www.bcn.es/concursos/noubarris/03002966.pdf

Per a la Gestió de Cursos, Tallers i Activitats Culturals del CC Via Favència:
http://www.bcn.es/concursos/noubarris/03002970.pdf

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies