Districte urbanitzarà el solar de la plaça Santanyí durant aquest mandat

El terreny s’havia convertit en un focus de brutícia denunciat pels veïns del barri

El solar que acollirà la futura plaça Santanyí era una propietat particular que estava afectada pel Pla de Reforma Interior del barri de Porta, i que l’administració va expropiar fa uns mesos. “Es farà un projecte d’urbanització de la plaça pel proper mandat, perquè ara ja és propietat de l’Ajuntament”, ha confirmat el gerent de l’empresa municipal Pronoba, Ignasi Cardelús. “Mentre, teniem la possibilitat de tenir-lo tancat però vam pensar que era més útil deixar-lo aplanat perquè servís d’aparcament al barri.” D’aquesta manera el solar passa a ser un espai públic, i s’hi han col.locat bancs procedents d’altres places o parcs, en espera del seu projecte d’urbanització. Una de les opcions que s’apunta és la de construir una gran plaça Santanyí, connectant les dues zones verdes que hi ha. “El més ideal és fer zones verdes el més gran possible,-afirma Cardelús- ajuntar les dues peces sense trànsit de vehicles enmig”.

Davant les queixes dels veïns de la zona per la brutícia i deixadesa que pateix el solar des que es van enderrocar els murs privats, Districte afirma que es faran les actuacions precises per netejar la plaça provisionalment.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies