Presentació de les guies comercials de Nou Barris

Els tres nous exemplars completen l’edició que recull el comerç urbà dels barris

Els comerciants de Nou Barris van conèixer anit les guies comercials que la Federació de Comerciants del districte ha promogut, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de 3 nous exemplars que se sumen a la primera entrega, editada al març passat, i que recullen l’oferta comercial del territori de Nou Barris, més 3000 establiments.

Les guies estan introduïdes pel lema ‘A Nou Barris, sense anar més lluny’, i informen de la ubicació dels diferents comerços, agrupats per especialitats: mercats, alimentació, teixit i calçat, farmàcies, etc.

La primera guia es va presentar fa sis mesos, amb tota l’oferta comercial de la zona nord del districte, que correspon als barris de Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona. Ahir a la nit es va lliurar el llistat de l’oferta de Roquetes, Canyelles, Verdum i Guineueta, barris agrupats al segon exemplar; la guia número 3 reuneix els comerços de Porta, Prosperitat i Trinitat Nova, i per últim, les botigues de Can Peguera, Turó de la Peira, Vilapicina i Torre Llobeta es poden consultar al quart exemplar.

L’edició d’aquestes guies havia estat demanada per la Federació de Comerç de Nou Barris a la Direcció de Comerç de la Generalitat, com un servei necessari i alhora, de reconeixement al treball diari de moltes botigues, que no hi són als grans eixos comercials, però que són les més properes als ciutadans. Les guies seran distribuïdes bústia a bústia.

L’acte va estar presidit pel director General de Comerç de la Generalitat, Jaume Anguerri, que va destacar “la força del comerç a Nou Barris”. Anguerri va explicar que en aquests últims 4 anys, la Generalitat s’ha esforçat bàsicament en 3 grans aspectes: “ordenar el creixement de les grans superfícies, presentar i aprovar al Parlament el primer impost a les grans superfícies que s’ha fet al conjunt d’Espanya, i intentar treballar amb els Ajuntaments i les associacions de comerç”. A la presentació també va assistir Esteve Cantería, president de la Federació de Comerç de Nou Barris, que va remarcar que “s’han de donar unes circunstàncies urbanístiques per tal que el petit comerç funcioni bé”, i alhora va defensar uns horaris de treball dignes pels botiguers.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies