‘Sólo para cortos’ es presenta ‘en societat’

Els organitzadors del primer certamen de curtmetratges de Nou Barris desvetllen els secrets del concurs

Des de fa mesos, el Casal de Joves de Prosperitat està posant en marxa la seva maquinària per donar vida a la que serà la primera edició del ‘Festival Internacional de Curtsmetratges de Temàtica Social’ celebrat a Nou Barris. ‘Sólo para cortos’ (Només per a curts) pretén recollir les idees i inquietuds de joves amb interès pel món del cinema i donar-los una oportunitat per mostrar el seu treball.

El festival tindrà lloc els dies 17 i 18 de gener, a l’Ateneu Popular Nou Barris. L’organització del concurs concedirà 3 premis, 2 del jurat (dotats amb 1200 i 900 euros cadascun, més un trofeu commemoratiu ) i un altre premi especial del públic (900 euros). Durant el festival es visionaran les obres presentades i seleccionades i també hi haurà debats sobre cinema.
El jurat que decidirà els curts guanyadors d’aquesta primera edició estarà format per 1 membre de l’organització i 6 professionals del món del cinema i de l’audiovisual.
Fins al proper 3 de novembre, els joves realitzadors encara es poden inscriure al mateix Casal de Joves (c/ joaquim valls, 82). Les bases del concurs es poden consultar a www.soloparacortos.org

Aquesta nit, el públic pot conèixer més detalls sobre el ‘I Festival Internacional de Curtsmetratges de Temàtica Social’ de Nou Barris. A partir de les 21 hores, a l’Ateneu Popular Nou Barris acull la presentació del certamen, on també es podran conèixer els membres del jurat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies