Un grup de joves okupen pisos expropiats del carrer de Sant Iscle

A l’edifici encara viuen famílies a l’espera de reallotjar-se, dins el procés de remodelació del Turó de la Peira

Fa una setmana un grup de joves van okupar una trentena de pisos buits al carrer de Sant Iscle, al barri del Turó de la Peira. Les vivendes formen part d’un edifici afectat pel Pla Especial de Reforma (PERI) que s’està desenvolupant des de fa 7 anys al barri per a substituir les vivendes afectades d’aluminosi. Als blocs okupats encara viuen unes poques famílies que estan a l’espera de reallotjament, perquè després l’edifici pugui ser enderrocat.
El col·lectiu, que s’autodenomina ‘Asamblea de Miles de Viviendas’ assegura que no pretén interferir en el procés de reallotjament dels veïns, i critiquen l’especulació immobiliària i els lloguers excessius dels habitatges.
Segons han explicat, la seva intenció és dinamitzar l’espai okupat fins que l’edifici no es tiri a terra i s’edifiqui de nou, i també informar tots els veïns mitjançant una assemblea al barri.
L’edifici del carrer Sant Iscle (al costat de la pl. d’Olof Palme) trigarà més de dos anys en enderrocar-se, segons informa l’Associació de Veïns del Turó, que en moltes ocasions ha denunciat la lentitud de l’administració en la remodelació, ja que en altres fases els edificis buits han trigat molt de temps a tirar-se a terra.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies