Lliurament de les claus de la quarta fase de les Vivendes del Governador

119 famílies van signar ahir les escriptures dels seus nous pisos

Les “Vivendes del Governador” acolliran aviat 119 famílies menys. Les famílies, que van viure ahir un dels dies més feliços de la seva vida, en rebre les claus dels seus nous pisos, corresponents a la quarta fase de remodelació del barri.
El president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, el regidor del Districte, José I. Cuervo i un representant del Ministeri de Foment van ser els encarregats de lliurar les claus a uns veïns molt emocionats, que portaven molts anys esperant aquest moment. És el cas de la Carmen, que ha viscut cinquanta anys a un dels pisos de 20 metres quadrats.”Ens havíem de rentar i pentinar a la pica de la cuina, que estava al menjador -recorda ja al seu nou pis- ja que al lavabo només hi havia el vàter, no ens havien construït una banyera o una dutxa. Com si els obrers no ens haguéssim de dutxar després de treballar tot el dia”. Pel cantó positiu destaca la solidaritat entre els veïns, una unió que creu que ja no es perdrà, malgrat gaudir ara de nous pisos amb condicions dignes. També creuen el mateix la Maria i l’Òscar, una parella que ha viscut més de deu anys amb els seus fills en aquests minúsculs espais. “Ara ens perdrem en un pis tan gran -comenta eufòric l’Òscar- acostumats com estem a ensopegar els uns amb els altres i a haver-te de fer a un costat perquè passi l’altre”.
Ells són alguns dels afortunats que poden gaudir a partir d’ara d’un nou pis i una nova vida. A les petites casetes blanques encara hi resten 91 famílies que hauran d’esperar una mica més, fins que la cinquena fase culmini la remodelació total d’un barri, que haurà renascut gràcies a més de vint anys de lluita dels seus veïns.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies