L’Escola Esportiva Guineueta presenta la seva plantilla

A l’acte assisteix l’exjugador blaugrana Jose Mari Bakero, i el conseller en cap, Artur Mas

Un any més, el Club Guineueta presenta els seus equips per a la nova temporada futbolística. Com a les presentacions d’altres anys, l’acte compta amb la presència d’exjugadors reconeguts, i en aquesta ocasió el club ha convidat a dos veterans com Bakero i Alexanco. A partir de les 18:30 h, està prevista també la visita d’Artur Mas, conseller en cap de la Generalitat i candidat a les properes eleccions autonòmiques.

L’Escola Esportiva Guineueta està presidida per Josep Centeno, conseller de CiU al Districte de Nou Barris, i agrupa nens i joves dels 6 als 18 anys amb dos grups per cadascuna de les categories. La passada temporada del club va estar marcada per les victòries de l’equip femení de futbol 7 i el Juvenil A, a les seves respectives categories. L’equip femení es va proclamar campió sense perdre cap partit, tot i jugar contra el Barça, l’Espanyol i el Sabadell, entre d’altres. Ara l’Escola Esportiva Guineueta arrenca la nova temporada amb l’esperança d’aconseguir l’ascens de l’equip amateur, que enguany va quedar 5è a Segona Divisió, i la d’alguns dels equips de futbol base.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies