Pronoba comença la construcció d’un pàrquing a Fabra i Puig

L’aparcament tindrà 354 places destinades prioritàriament als veïns del barri

L’Ajuntament ha iniciat les obres de construcció d’un nou aparcament soterrani de 354 places a la cruïlla entre el passeig Fabra i Puig i els carrers de Joan Alcover i Miquel Ferrà. Una part de l’aparcament es destinarà a la venda d’un dret exclusiu d’ús de concessió administrativa per a 50 anys, mentre que l’altra part serà per a places de rotació horària.
Les places del nou pàrquing es destinaran prioritàriament als veïns i residents al barri. Per això tindran preferència, en l’adjudicació de places, els que visquin en un radi de 150 metres al voltant de l’aparcament i que facin la sol·licitud entre els mesos de setembre i octubre de 2003, segons informa el Districte de Nou Barris.
Durant el mes de novembre s’hi podran inscriure els veïns que visquin en un radi de 300 metres al voltant de l’àrea de l’aparcament, i al desembre s’obrirà la inscripció al públic en general. L’ordre per triar les places s’establirà, per a cada grup, a partir d’un sorteig públic davant notari.

El preu de la plaça d’aparcament s’ha establert a partir de 12.921, 76 euros més IVA, i variarà segons la superfície de la plaça i la planta on estigui. L’aparcament disposarà de places adaptades per a persones discapacitades i sistemes de control i vigilància.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies