Trinitat Nova denuncia el mal estat dels interiors del barri

Alguns espais no ha estat renovats des de fa més de 40 anys

Trinitat Nova és un barri en plena renovació, però per a l’Associació de Veïns i la resta de l’equip comunitari aquest procés va més enllà de la construcció d’habitatge nou per remplaçar les vivendes afectades d’aluminosi. Durant els darrers anys, l’entitat ha estat treballant en un projecte de microurbanisme que contempla la reurbanització dels espais interiors entre els edificis. “Són espais públics amb moltes barreres arquitectòniques. Fins i tot, en alguns carrers no poden entrar les ambulàncies. Nosaltres fa 2 o 3 anys que insistim sobre aquest tema”, explica Dado Rebollo, president de l’AVV de Trinitat Nova. Segons l’associació de veïns, des que la Trinitat es va edificar, durant el franquisme, no hi ha hagut cap intervenció per remodelar aquests espais. “A la zona de l’Obra Sindical del Hogar es van fer les vivendes i res més -diu Rebollo-, i als interiors de les vivendes del Patronat, igual: estan sense reurbanitzar des de fa més de 40 anys”.
El microurbanisme és un dels temes que Trinitat Nova defensarà com a proposta a incloure al nou Pla d’Actuació Municipal (2003-2007), que l’Ajuntament comença ara a elaborar. La construcció d’equipaments esportius i socials, com ara un casal de barri, és una altra de les demandes de Trinitat Nova per aquest mandat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies