Torna l’acció, la lluita i la diversió!

Els ritmes de Dúmbala Canalla, As Garotas i O Jarbanzo Negro inauguren la temporada de l’Ateneu Popular Nou Barris

Aquesta nit l’Ateneu Popular de Nou Barris obre nova temporada amb un concert on la multiculturalitat, la frescura i la diversió són protagonistes. L’Ateneu continuarà oferint una programació de qualitat que inclou dansa, teatre, música i, per descomptat, circ. Enguany, bona part dels esforços de l’equip gestor es basen en oferir una formació més àmplia de tallers trimestrals (circ, percussió…). Sergi Díaz, coordinador de l’Ateneu Popular, destaca la intenció de “tirar endavant un nou projecte de formació de circ adreçat a joves d’entre 14 a 17 anys”.

L’Ateneu Popular sempre ha estat un viver de participació social i noves idees. La creació i producció pròpia d’espectacles és un dels segells de la casa, del que continuarem gaudint en aquesta temporada. Com és habitual, cada trimestre hi haurà un Combinat preparat pels alumnes de l’escola de circ. Al desembre, una nova edició del Circ d’hivern sorprendrà petits i grans, amb la participació d’artistes d’arreu del món.
El nou curs cultural a l’Ateneu s’obre aquesta nit amb música. Dúmbala Canalla, As Garotas i O Jarbanzo Negro són els encarregats de donar la benvinguda a totes les propostes, projectes i il·lusions que conviuran diàriament a l’Ateneu Popular Nou Barris.

Concert Inaugural:
“Dúmbala Canalla combina elements propis de diferents músiques d’Europa de l’Est per crear un repertori fresc, divertit i original. Aquesta banda barcelonina fuig dels estereotips buscant la seva pròpia personalitat. Rock balcànic, jazz jueu-gitano, kiezmer latino… moltes són les denominacions que ha rebut la música d’aquesta formació original.

As Garotas (a la imatge) no són nenes, no pertanyen a ningú, mosseguen si t’apropes massa, salten les ones, s’aventuren per tots els boscos i tenen gana. La collita d’As Garotas diguem que té un altre sabor, són cançons que estellen al pit, ganes de festa i l’esperit aquell de voler començar tot de nou per primavera. Curioses, astutes, creatives.. saben que l’instint és el seu tresor i el canten.

Després d’una extensa i intensa gira que els ha portat a recórrer Europa de punta a punta i bona part de Catalunya i Espanya, O Jarbanzo Negro arrenquen aquesta nova temporada amb els seus ritmes i bogeria habituals”.

Hora: 22.30 h
Preu: gratuït
Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat, s/n
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies