Nou Barris celebra la segona edició de la cursa solidària

Atletisme i cooperació s’uneixen a benefici del continent africà

Tots els veïns de Nou Barris, ja siguin petits o grans, tenen aquest diumenge una cita amb la segona edició de la cursa solidària de Nou Barris, dedicada enguany a recaptar fons per millorar l’escola i menjador d’un camp de refugiats dels grans llacs a la República Democràtica del Congo (ex-Zaire). Sota el lema ‘Dóna un pas més…A l’Àfrica el deute extern mata de fam’, els organitzadors, nombroses entitats i equipaments de Nou Barris, esperen assolir un gran èxit de participació, després de l’experiència de l’any passat, on es van veure desbordats per l’afluència de participants.
Per a ambientar la cursa, els assistents i participants podran escoltar contes i música africana, després de les dues curses previstes: D’una banda la cursa infantil d’1,8 km, que comença a les 11.30 h i és d’inscripció gratuïta, mentre que els adults (inscripció d’1 €) correran 5 km, a partir de les 12 h. El recorregut per a la cursa gran passarà per la Via Júlia i el passeig Valldaura, mentre que el de la cursa dels petits recorrerà la Via Júlia en ambdòs sentits. La cursa solidària està organitzada per la Comissió Cursa Solidària Nou Barris i el Club Atletisme Nou Barris. La donació voluntària que estableix l’organització és de 5 euros.
Hi haurà premis per a les tres primeres persones classificades en cada categoria (infantil: nens i nenes fins a 11 anys; juvenil: nois i noies de 12 a 16 anys; adults: homes i dones de 17 a 45 anys, i veterans: homes i dones de més de 45 anys).
Els que encara no hagin pogut inscriure’s a la cursa tenen una última oportunitat avui mateix al lloc de sortida, a les 10 h (Pl. Llucmajor).

A la imatge, un moment de la cursa solidària de l’any passat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies