Oberta la inscripció per accedir a habitatges de protecció oficial a Vallbona

Les sol·licituds es podran lliurar al Patronat Municipal de l’Habitatge fins al 20 de novembre

El Patronat Municipal de l’Habitatge obre el termini d’inscripció per optar a 60 habitatges protegits al barri de Vallbona. Fins al 20 de novembre, es poden presentar les sol·licituds per participar en el sorteig de les noves vivendes que estan situades al carrer Oristà 33-35 i 37-39, a Vallbona.

Els habitatges que se sortejaran tenen dos i tres dormitoris i compten amb una plaça d’aparcament assignada. Dels 60, 15 estaran reservats a famílies que acreditin un període mínim de residència de 5 anys al barri de Vallbona –segons l’acord establert entre el Patronat i l’associació de veïns -, i 2 es reserven per a persones amb mobilitat reduïda. La promoció consta de dos edificis aïllats i la superfície dels habitatges se situa entre 58 i 73 metres quadrats.

Per poder accedir cal residir a Barcelona i acreditar 5 anys de residència continuada en el municipi, o bé en el barri. Els ingressos familiars dels sol·licitants no podran superar 5,5 vegades el salari mínim interprofessional ponderat, i les persones sol·licitants no podran ser titulars d’un altre habitatge al municipi de Barcelona.

Al solar on es construeix aquesta promoció s’estan edificant també d’altres promogudes per les cooperatives d’habitatges dels sindicats. Amb aquestes actuacions es pretén revitalitzar un barri on actualment viuen prop d’un miler habitants.

Per accedir al plec de condicions i el full de sol·licitud:
Seu del Patronat Municipal de l’Habitatge (carrer Dr. Aiguader, 26-36) de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.
O bé a la web del Patronat

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies