Can Dragó acull la gran festa sardanista de Nou Barris

L’Aplec de Les Roquetes celebra amb entusiasme la seva trentacinquena edició

La pluja va obligar ahir a traslladar l’Aplec de Tardor de Les Roquetes al pavelló esportiu de Can Dragó, però això no va deslluir una de les trobades sardanístiques més importants d’arreu de Catalunya. L’Agrupació Sardanista L’Ideal d’en Clavé va reunir en aquesta 35ena edició els amants de la sardana, també els vinguts de les illes Balears i de la Catalunya Nord i Sud, que van ballar al so de les millors cobles: La Principal de la Bisbal, els Montgrins, la Principal del Llobregat i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.
“Aquest és l’aplec dels aplecs- afirma la Carme Badia, una sardanista de Mollerusa que va participar a la trobada d’ahir- perquè hi ha gent de tot arreu, però el que veig és que falta jovent”. “Jo porto tres mesos ballant -explica Lluís Viladesau, de Perpinyà,- el diumenge a Sant Antoni, el dimarts a Platja d’Aro, el dimecres a Palamós, el dijous a Calonge, i el divendres a Sant Feliu de Guíxols o Palafrugell. Així totes les setmanes.”

Com ja és tradició des de fa anys, durant l’aplec es fan homenatges al treball dels músics i compositors que han contribuït amb la seva tasca a difondre la sardana. Enguany l’escollit ha estat en Josep Cassú, músic, compositor, i director de cobles tan importants com els Montgrins i La Principal de la Bisbal.
A la tradicional trobada van assistir el president de la Generalitat, Jordi Pujol, i també l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, i el regidor de Nou Barris, José Cuervo. Els sardanistes van animar Jordi Pujol, acompanyat de la seva dona, a sumar-se a ballar en una de les rotllanes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies