IV Concurs de Teatre Emergent Nou Barris

El certàmen obre les portes a les noves produccions

El Concurs de Teatre Emergent Nou Barris celebrarà durant els primers dies del mes de novembre la seva quarta edició. Les sis obres finalistes es poden veure entre el 30 d’octubre i el 9 de novembre al centre cívic Zona Nord.

L’objectiu d’aquest certamen és oferir propostes de qualitat i donar una empenta a noves produccions del panorama escènic actual, facilitant i oferint els espais per fer-ho possible i possibilitant la relació entre creadors i espectadors. El concurs representa una gran oportunitat per als ciutadans de Barcelona perquè coneguin les propostes dels nous creadors i, alhora, és una excel·lent plataforma per potenciar la difusió i l’apropament de les arts escèniques, en qualsevol de les seves disciplines, amb propostes que generen recursos artístics nous.

El públic que assisteixi a les representacions disposarà d’unes butlletes per valorar l’espectacle. Amb la suma de les valoracions es triarà la proposta guanyadora. L’acte de cloenda i lliurament de premis es farà el 9 de novembre, a les 20.30 h, al Teatre Zona Nord, amb els participants finalistes del concurs. El grup guanyador del primer premi actuarà a la sala Artenbrut els dies 20 i 21 de novembre de 2003, dins la 8a Mostra de Teatre de Barcelona, i es realitzarà un vídeo promocional, un plànol de llums de l’obra i el lliurament d’una placa commemorativa.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies