El Correllengua arriba a Nou Barris per quart any consecutiu

La flama que defensa la llengua catalana serà a Llucmajor a les sis de la tarda

El Correllengua és una iniciativa a favor de la llengua i la cultura catalana que enguany arriba a la setena edició. Consisteix en el pas de la flama del Canigó, element simbòlic de la iniciativa, per les diferents poblacions del país. L’any passat el Correllengua va passar per gairebé totes les comarques dels Països Catalans rebent l’adhesió d’entitats cíviques i culturals, d’ajuntaments i consells comarcals, segons els seus organitzadors.

El tradicional Correllengua arriba aquest cap de setmana a Nou Barris. El plat fort es viurà avui a la tarda, amb l’arribada de la flama a les 18h. a la plaça Llucmajor, que anirà seguida d’una cercavila pels carrers del barri. Més tard, a les 21.30h, es debatrà entorn el futur del català i les conseqüències que té la immigració en l’ús actual del català a la societat. Al debat hi participaran components de diverses entitats com ara Veu Pròpia, Catalonia Acord i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).
Les activitats acaben demà amb una gran festa al parc de la Guineueta amb jocs infantils, ball de bastons, malabars, pintada de murals…
Més informació

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies