Talls nocturns a la Ronda de Dalt

La segona fase de les obres de semicobertura avança a bon ritme

Aquesta matinada, ha quedat tallat el tram de la Ronda de Dalt en sentit Llobregat a l’alçada de Nou Barris a causa dels treballs de semicobertura que s’hi estan duent a terme. Concretament, el tall s’ha efectuat entre les 22.30 d’ahir i les 5.30 hores d’avui, i ha afectat el tram comprès entre el carrer de la Guineueta Vella i la Rambla del Caçador (sortides 2 i 3, respectivament).

Es preveu que amb aquestes obres es redueixi el soroll dels vehicles més d’un 20% al pas de la Ronda de Dalt pel barri de Canyelles. Es tracta d’un sistema de semicobertura als laterals de la via combinat amb la instal·lació de pantalles acústiques absorvents. Els treballs, que es troben a la segona fase del projecte, avancen a bon ritme.

El projecte afecta un tram de 175 metres de longitut entre el carrer Guineueta Vella i la Rambla del Caçador. A més de reduir el soroll, les obres serviran per connectar els dos costats de la Via Favència, ja que està previst la instal·lació de passarel·les cada 70 metres. Un cop finalitzat la segona fase, la part coberta dels laterals s’urbanitzarà amb una zona ajardinada d’uns 4.000 metres quadrats, segons fonts municipals. El pressupost de total de les obres és de 3, 2 milions d’euros i està previst que finalitzin al març de 2004.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies