La Coral Canticòrum celebra els seus 25 anys de cant

L’entitat lliura aquesta nit el guardó de Soci d’Honor al Districte de Nou Barris

Fa 25 anys es va formar un dels grups corals més importants de Nou Barris, la Coral Canticòrum, al barri de la Guineueta. Durant aquests 25 anys han participat i organitzat molts concerts corals arreu del districte. Potser l’acte més consolidat és la Trobada de Cant Coral, que se celebra cada mes de maig, dins la programació de les Festes Majors del Disticte (a la fotografia, una imatge de la trobada d’enguany, al Pati de la Seu del Districte). Avui, els membres de la Coral Canticòrum inicien les celebracions del seu aniversari fent el millor que saben fer: cantar. Un concert inaugural que tindrà lloc a l’esglèsia de Sant Mateu, de la Guineueta, a partir de les 21h. Durant el concert, els membres de la coral lliuraran al Districte de Nou Barris el seu guardó de Soci d’Honor, com a reconeixement per la seva col.laboració.

Concert inaugural del 25é aniversari de la Coral Canticòrum
Lloc: Església de Sant Mateu de la Guineueta
Via Favència, 80
Hora: 21 h.

Organitza:
Coral Canticòrum
La Masia de la Guineueta
Pl. Ca n’Ensenya, s/n
Tel. 93 359 25 80

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies