El Trofeig Nadal torna a reunir atletes amb i sense discapacitats

L’organització espera que se superin alguns records paralímpics espanyols durant la competició

La Fundació Prevent i el Club d’Atletisme Nou Barris organitzen avui l’ XIè Trofeu Atlètic de Nadal – Prevent II. Al trofeu hi participaran tres-cents atletes federats, un 30% dels quals amb discapacitacions físiques, psíquiques o sensorials, que pertanyen a la Federació Catalana d’Atletisme, la Federació Catalana d’Esports de Minusvàlids Físics i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.
El Club d’Atletisme Nou Barris i la Fundació Prevent, organitzen aquest event conjuntament per segon any consecutiu, que s’emmarca dins la voluntat de contribuir a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat. El Trofeu Atlètic de Nadal – Prevent II és l’única competició esportiva que se celebra cada any amb la participació conjunta d’atletes amb i sense discapacitats.
Al llarg del matí, el públic assistent gaudirà de les proves, dins les quals com a l’edició de l’any 2002, s’espera batre diversos records d’Espanya paralímpics. El Trofeu té un Comitè d’Honor presidit per l’alcalde de Barcelona, que realitzarà el lliurament de trofeus a les 11 del matí i a les 13.45 h.

XI Trofeu Atlètic de Nadal
Organitza: Club d’Atletisme Nou Barris i Fundació Prevent
Parc Esportiu Can Dragó
c/Rosselló i Porcel, 7-11
Hora: de 9 a 14 h

A la fotografia, l’edició 2002 del Trofeig Nadal, també a Can Dragó.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies