II Memorial Ramon Aldrufeu

El SESE recorda l’avi del club de bàsquet

La Secció Esportiva Santa Eulàlia (SESE) recorda avui un dels seus directius més estimats i carismàtics, Ramon Aldrufeu, que va morir l’any passat, just quan el club de bàsquet celebrava el seu 50 aniversari. En honor seu, el SESE organitza aquest cap de setmana la segona edició del Memorial Ramon Aldrufeu, un torneig de bàsquet que se celebra al Pavelló d’esports de Virrei Amat. Avui a les 12 del migdia, aprofitant les finals de les competicions, tindrà lloc la inauguració d’una placa commemorativa dedicada a ‘l’avi’ del club.
Ramon Aldrufeu va presidir l’entitat eulaliènca als anys 70, fent-la emergir després d’una greu crisi interna. Ell, junt amb la seva directiva, van modernitzar les instal.lacions i la qualitat del club, amb l’encimentat de la pista de bàsquet, la millora dels vestuaris i la construcció del petit edifici al costat de la canxa. A més, va implantar i impolsar la secció de Minibàsquet. Finalitzada la seva presidència, mai va deixar d’estar lligat al club.

II Memorial Ramon Aldrufeu
Matí dies 27 i 28: torneig de bàsquet
Dia 28, a les 12 h: acte de descobriment de una placa en memòria del Sr. Ramon Aldrufeu
Pavelló Poliesportiu Virrei Amat
C/ Joan Alcover, 6
Organitza: SESE

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies