Dòl i solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Madrid

Convocada una manifestació contra el terrorisme aquesta tarda a les 19h al Passeig de Gràcia

Els veïns de Nou Barris van sortir al carrer ahir a les 12 del migdia per expressar la seva solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Madrid. Durant 5 minuts, grups de persones van fer aturades davant la seu del districte i altres punts improvisats, com per exemple, el Centre Cívic Via Favència (a la fotografia, alguns dels participants en l’acte de protesta).
Ahir al vespre, es confirmava que unes 186 persones van morir i més de mil van resultar ferides com a conseqüència de les 4 bombes que van escaltar ahir a partir de les 7.30 h del matí a l’interior de 3 trens a les estacions madrilenyes d’Atocha, Santa Eugenia i El Pozo del Tío Raimundo. L’atemptat es va produir en hora punta, per la qual cosa va afectar a un elevadíssim nombre de persones, la majoria treballadors i joves que es dirigien a la feina o als centres educatius. Tot i la confusió inicial on alguns rumors donaven l’autoria de l’atemptat a extremistes islàmics, el govern espanyol va assegurar que es tracta d’una obra d’ETA.
Per avui estan convocades concentracions de cins minuts a les 12h del migdia, i una concentració a les 19h al Passeig de Gràcia en contra del terrorisme i en suport a les víctimes i els seus familiars. Minuts després començarà la manifestació, que s’espera sigui multitudinària.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies